add_action( 'wp_footer', 'cookie_notice' ); function cookie_notice() { } ?> Super Series VI käyntiin 888pokerilla

Super Series VI käyntiin 888pokerilla

20.09.2016
super series 888poker

Järjestyksessään kuudes Super Series -turnaussarja polkaistiin käyntiin 888pokerilla suurempana kuin koskaan! Suosittu turneekimara pyörii aina ensi sunnuntaihin asti ja pelaajia hemmotellaan neljän miljoonan dollarin takuupalkinnoilla.

40 turnausta käsittävään Super Seriesiin kerkeää vielä oivasti mukaan, sillä turnaustarjontaa on ensi sunnuntaihin asti. Raporttien mukaan myöskään pelin taso ei päätä huimaa, joten etua on järkipelurille varmasti luvassa. Satelliitteja löytyy kaiken lisäksi alkaen senttitasolta, joten tarjolla on taatusti jokaiselle jotain.

Uusille asiakkaille 888poker tarjoaa toki myös muhkeat tervetuliaisedut, jotka saa helpoimmin talteen avaamalla tilin tästä linkistä.

Valikko