add_action( 'wp_footer', 'cookie_notice' ); function cookie_notice() { } ?> Jonas 'llJaYJaYll' Lauck voitti WCOOP Main Eventin ja $1.5M

Jonas ‘llJaYJaYll’ Lauck voitti WCOOP Main Eventin ja $1.5M

29.09.2016
wcoop jonas lauck

Tämänvuotinen WCOOP Main Event on päättynyt ja voittajaksi itsensä pelasi Saksan Jonas Lauck. Nimimerkillä “llJaYJaYll” pelaava Lauck on tunnettu myös menestyksekkäänä live-jyränä, mutta tämänkertainen nettilunastus jättää miehen live-rahastukset varjoonsa. Tunnin kestänyt heads-up päättyi lopulta varsin värikkäiden vaiheiden jälkeen Lauckin voittoon ennen Englannin nimimerkkiä “0409479”.

Viiden tuhannen dollarin sisäänoston turnaukseen starttasi kaikkiaan 2091 pelaajaa. Suomalaisväriäkin oli mukana runsaasti ja parhaiten pärjäsi lopulta nimimerkki “deadfizh” ollen lopputuloksissa hienosti yhdeksäs. Ensimmäisenä finaalipöydästä pudonnut suomalainen törmäsi ysiparillaan vastustajan rouviin, mutta varmisti samalla reilun 116 000 dollarin lunastuksen.

Valikko