add_action( 'wp_footer', 'cookie_notice' ); function cookie_notice() { } ?> Betsafe Pokerissa 10 päivän haaste uusille pelureille

Betsafe Pokerissa 10 päivän haaste uusille pelureille

7.10.2016

Jos et vielä omaa pokeritiliä Betsafella, on nyt mainio sauma aloittaa pelaaminen vilkkaassa pokerisivustossa erinomaisen tervetuliaiskampanjan siivittämänä! Betsafe haastaa kaikki uudet pelaajat suorittamaan kymmenen pokeritekoa kymmenessä päivässä. Vastalahjana tarjolla on käteistä rahaa, turnauslippuja sekä ilmaiskierroksia.

Kampanja on suunnattu nimenomaan aloitteleville pokeristeille, joten vaatimukset eivät ole turhan kovia. Osallistuminen tiettyyn määrään turnauksia, riittävän määrän sokkopanoksia tai vaikkapa taskukortteja keräät jo normaalilla pelitahdilla kymmenessä päivässä helposti. Tarkemmat tiedot kampanjasta löytyy Betsafen sivuilta. Lisätietoja ja helpon tilinavauksen kaikilla herkuilla saat tästä linkistä.

Valikko