add_action( 'wp_footer', 'cookie_notice' ); function cookie_notice() { } ?> 888pokerilla sataa lahjoja joulukuussa

888pokerilla sataa lahjoja joulukuussa

7.12.2016
888poker joulukalenteri

Joulunaluspelit on syytä keskittää 888pokerille, siinä määrin vahvaa lisäarvoa tarjoaa huikea kaikkiaan $800 000 arvoinen joulukampanja. Jo 10 dollarin talletuksella pääsee kiinni etuihin ja omalla ahkeruudella voi myötävaikuttaa siihen, minkälainen siivu ylimääräisistä palkinnoista lohkeaa omalle kontolle.

Yhdellä ainoalla talletuksella varmistat myös ilmaisen pyöräytyksen 888pokerin onnenpyörässä koko kuukauden ajan! Tarjolla on tavarapalkintojen lisäksi vaikkapa lippuja turnauksiin sekä ihan puhdasta käteistä.

Mikäli et vielä omista tiliä 888pokerilla, saat luonnollisesti kauttamme myös kaikki uuden pelaajan edut (bonus $400 + $88 ilmaiseksi!) käyttöösi. Tilin kaikilla herkuilla saat helposti auki tästä linkistä.

Valikko