add_action( 'wp_footer', 'cookie_notice' ); function cookie_notice() { } ?> 888pokerilta miljoonan dollarin aarrejahti

888pokerilta miljoonan dollarin aarrejahti

4.01.2017
888 poker treasure quest

888poker räväyttää uuden vuoden kunniaksi tiskiin todellisen jättikampanjan. $1,000,000 Treasure Quest kestää aina helmikuun loppupuolelle saakka ja tarjoaa pelaajille mukavasti lisäetua. Tuttuun 888pokerin tyyliin kampanjassa suoritetaan tehtäviä, tällä kertaa aarrekartan muossa, joista palkinnoksi on lippuja turnauksiin sekä käteispalkintoja aina $50 asti.

Tämän lisäksi oman mausteensa palkintojen keräämiseen tuo aarrekartalla samanaikaisesti pelattava bingo, josta ahkeruudella sekä hienoisella onnella voi kerätä tuntuvia lisäpalkintoja. Koko ruudukon täyttämällä on mahdollista napata jopa $100 000 arvoinen jättipotti!

Uusille asiakkaille tarjolla on luonnollisesti myös mahtavat tervetuliaisedut. Lisätietoja 888pokerista löydät tästä linkistä.

Valikko