add_action( 'wp_footer', 'cookie_notice' ); function cookie_notice() { } ?> 2017 WSOP:iin pikkurahalla 888pokerilta

2017 WSOP:iin pikkurahalla 888pokerilta

26.02.2017
888poker bonus

Tämän vuoden WSOP:in virallinen tukija 888poker on aloittanut massiivisen kampanjan, jonka aikana yli 250 onnekasta ja ennen muuta taidokasta lunastaa pikkurahalla paikkansa vuoden kuumimpaan pokeritapahtumaan Las Vegasissa. Unelmat on nyt mahdollista muuttaa todeksi todella edukkaasti, sillä satelliitit alkavat jopa $0.01 dollarin sisäänostoista.

Lippuja jaetaan kahteen turnaukseen. Uutukainen The Crazy Eights pelataan heinäkuun alussa $888 sisäänostolla ja voittajalle on luvassa kolme kahdeksikkoa lisää, eli $888 888. Tähän turnaukseen ja majoittumiseen sekä matkakuluihin on tarjolla $3000 arvoinen paketti. Pääturnaukseen eli The Main Eventiin sen sijaan on tarjolla jopa $12 500 arvoinen paketti sisältäen sisäänoston turnaukseen, huippuluokan majoituksen, päivittäiset kuljetukset pelipaikalle sekä paljon muuta.

Nyt on siis oikea aika tavoitella tähtiä 888pokerilla. Uusille asiakkaille tarjolla on luonnollisesti myös hienot tervetuliaisedut, joten ei muuta kun tiliä auki ja unelmia toteuttamaan! Tästä linkistä löydät lisätietoa sekä helpon tien uuden tilin avaamiseen kaikilla herkuilla.

Valikko