add_action( 'wp_footer', 'cookie_notice' ); function cookie_notice() { } ?> Pokerihuoneella voittokäsien erikoiskampanja huhtikuussa

Pokerihuoneella voittokäsien erikoiskampanja huhtikuussa

11.04.2017
isojen käsien häppärit pokerihuoneella

Huhtikuussa käteispelaajien kannattaa kääntää katseensa suoraan Pokerihuoneen NLHE- ja PLO-käteispelipöytiin. Tarjolla on maistuvaa lisäetua, sillä joka päivä 20 minuutin välein vahvimman käden NLHE- ja PLO-pöydissä saanut pelaaja voittaa pelaamansa panoksen 100 big blindia vastaavan määrän käteistä!

Kampanja on voimassa klo 03:00–05:00, 11:00–14:00 ja 17:00–19:00 huhtikuun jokaisena päivänä. Osallistuaksesi sinun tarvitsee ainoastaan pelata NLHE- tai PLO-käteispelipöydissä ja vahvimman käden tulee luonnollisesti mennä showdowniin. Kummankin pelityypin parhaan käden ja seuraavaan palkintojenjakoon jäljellä olevan ajan voi tarkistaa pokeriaulasta ja se näkyy myös kaikissa aktiivisissa käteispelipöydissäsi.

Huhtikuu on siis oivallista aikaa metsästää isoja käsiä ja samalla mukavasti täytettä pelikassaan Pokerihuoneella! Jos et vielä omaa Pokerihuoneen tiliä, saat lisäksi  vielä mahtavat uuden pelaajan edut käyttöösi rekisteröitymällä tästä linkistä.

 

Valikko